Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Beco Labda - dobóbotba illeszkedő gumi játék - Narancssárga

Ár:
3.790 Ft (2.984 Ft + ÁFA)
  • Természetes Gumi Labda

  • Dobóbotba illeszkedő

  • Erős tartás

  • Tartóssági Garanciával 

Ez egy igen feszes, erős labda, mely természetes gumiból készült és kiválóan pattan. Játszhattok vele dobóbottal vagy anélkül. Az élénk színek kifejezetten jól láthatóak az emberek és a kutyák számára.
Csak igazi labdarajongóknak!


  •     Mérete: 6.5 x 6.5 x 6.1cm

Elérhetőség: Raktáron
Szín:  
Menny.:db

Leírás

FENNTARTHATÓ ALAPANYAG

KENDER    A kender egy sűrűn növekvő intenzív faj, így termesztésével értékes szántóföld takarítható meg más növények számára.  Megsodorva strapabíró kötelet alkot.

A gumifák törzséből fenntartható módon
kinyert természetes gumi erőssége és természetes
rugalmassága teszi egyedülállóvá ezt a  kutyajátékot.

Információk tudatos vásárlóknak:

A gumifák törzséből fenntartható módon kinyert természetes gumi a teremtés tökéletességét hordozza magában. Erőssége és természetes rugalmassága teszi egyedülálló kutyajátékká. 

Tökéletes kültéri játék: Tökéletes játékot keresel egy kis szabadtéri játékhoz a parkban. Az élénk színeket úgy választottuk ki, hogy segítsenek kutyádnak megtalálni a játékotokat a magas fűben.

A természet legjava: A gumifák törzséből kinyert természetes gumi a természet igazi kincse. Kemény, strapabíró és ruganyos, így tökéletes alapanyaga kutyajátékainknak.


Mérete: 6.5 x 6.5 x 6.1cm

Ne feledje, hogy kedvence biztonsága az Ön felelőssége. Mindig olyan terméket válasszon, amely megfelelő méretű és funkcionalitású kedvence habitusához. Miközben játékainkat erősre és tartósra tervezzük, egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Kérjük, figyelje kedvencét játék közben, és azonnal hagyja abba a játék használatát, ha sérülés vagy elhasználódás jeleit mutatja. Kérjük, azonnal forduljon állatorvoshoz, ha kedvence lenyeli a termék bármely részét. Nem gyerekeknek készült.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés