Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

Szállítási információk

Kiszállítási határidő

A szállítás, a készleten lévő termékek esetében általánosságban véve 2-6 munkanapon belül történik. A Sirius Animal World Kft. törekszik a szállítási határidő betartására, azonban nem vállal felelősséget azért, ha a fenti szokásos szállítási idő rajta kívül álló okok miatt (pl. beszállító késedelme) nem tartható. Az esetleges átmeneti készlethiányról vagy szállítási késedelemről a Sirius Animal World Kft. Önt értesíti a megrendelés vagy a regisztráció során megadott email címen.

Kiszállítás módja

Webáruházunk megrendeléseit a Foxpost csomagautomatáin keresztül vagy a DPD futárszolgálaton keresztül teljesítjük, mely lehetőségek közül a rendelés véglegesítésekor tud választani.

Foxpost csomagautomata:

Amennyiben a megrendelés véglegesítésekor ezt a szállítási módot jelölte meg a csomagját az Ön által kiválasztott csomagautomatában egy előzetesen megkapott kóddal veheti át. Emailben értesítést kap, amennyiben a megrendelés átadása megtörtént a Foxpost részére, ez 0-4 nap a megrendeléstől számítva. A Foxpost csomagautomatában 2-4 munkanapon belül átveheti a csomagját. A csomagautomatába történő kézbesítésről, azaz a csomag átvételének lehetséges időpontjáról a Foxpost minden esetben értesítést küld az ön részére, mely értesítés tartalmazza az átvételhez szükséges kódot is.

Díjszabása: egységesen 990 Ft (mely tartalmazza a csomagolást és a kiszállítást egyaránt Magyarországon belül)

A legnagyobb csomagméret: 60 cm x 36 cm x 62 cm

Amennyiben a megrendelt termékek össztérfogata meghaladja a maximális méretet, úgy a kiszállítás csak a futárszolgálattal lehetséges. A rendelés feladásakor, a vevő által megjelölt csomagküldő automatán keresztül történő szállíts valamely okból nem lehetséges, úgy a futárral történő kiszállítás többletköltsége minden esetben a vevőt terheli.

DPD futárszolgálat - Házhozszállítás:

A futárszolgálattal megküldött csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A DPD futárszolgálat a csomag kiszállításáról a megrendelőt emailben és/vagy telefonon értesíti a kiszállítást megelőzően. Amennyiben a tájékoztatásban szereplő időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. Ha a megrendeléskor a végösszeg utánvételes fizetését választja, akkor a csomag átvételekor közvetlenül a futárnak fizeti meg az ellenértéket készpénzben vagy bankkártyával. Amennyiben átutalással történő fizetést választ akkor a megrendelés összegét a kiszállítást megelőzően szükséges teljesíteni a Sirius Animal World Kft. részére. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Amennyiben Ön a kiszállítást végző személy által megjelölt időpontban nem tartózkodik az Ön által megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul. Kérjük, hogy a csomagszámra való hivatkozással vegye fel a kapcsolatot a DPD futárszolgálattal az újbóli kiszállítás részleteit illetően.

 

Díjszabása: egységesen 1990 Ft (mely tartalmazza a csomagolást és a kiszállítást egyaránt, Magyarországon belül)

DPD futárszolgálat – PickUp Csomagpont:

A futárszolgálattal megküldött csomagok kézbesítése a megrendelő által megadott DPD Pick Up Csomagpontra történnek. A DPD futárszolgálat csomag leszállításáról a megrendelőt emailben és/vagy telefonon értesíti a kiszállítást követően. A csomag átvételére a csomagpont nyitvatartási ideje alatt lehetséges. Az utánvételes csomag esetében kérjük tájékozódjon, hogy fizetési lehetőségekről (készpénz/bankkártya) a kiválasztott csomagpontnál telefonon (https://www.dpd.com/hu/home/szallitas/szallitasi_modok/pickup/pickup_csomagpontok). Amennyiben átutalással történő fizetést választ akkor a megrendelés összegét a kiszállítást megelőzően teljesíti a Sirius Animal World Kft. részére. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Díjszabása: egységesen 1390 Ft (mely tartalmazza a csomagolást és a kiszállítást egyaránt, Magyarországon belül)

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagoláson észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Sirius Animal World Kft.nak nem áll módjában elfogadni! A csomagnak a kiszállítást végző személytől való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a csomag mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően Ön kizárólag elállási jogával élhet, ezért a kiszállítást végző személy távozása után a Sirius Animal World Kft.nak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak, ha nem biztos benne akkor inkább válassza az előre utalást fizetési lehetőségként. Az át nem vett, és a futár által visszahozott csomagok újra küldését utánvételes fizetés esetén kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

További információért keresse partereinket:

https://www.foxpost.hu/

https://www.dpd.com/hu

Keresés