Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Új Játékok

Végre eljött az idő. Megérkezett és hivatalosan is megrendelhető az új, újrahasznosított műanyagból készült, puha játék kollekciónk. A kollekcióban két karakterkészlet található - a Tengerek élővilága és az Ausztrál vadon állatai. Hadd meséljünk róluk egy kicsit:
Tengeri karaktereink a hullámok alatti csodálatos világba kalauzolnak Bennünket. Mivel évente több mint 8 millió tonna műanyaghulladék kerül óceánjainkba, reméljük, hogy ezek a kis karakterek emlékeztetnek majd mindenkit a műanyagok csökkentésének, újrafelhasználásának és újrahasznosításának fontosságára.

Az Ausztál vadon ismert gazdag és egyedi vadvilágáról, amelyek közül néhány a szélsőséges időjárás fenyegetésében él. Ezek az állatok Ausztrália biológiai sokféleségét mutatják be a globális közönségnek – a kutyáknak és az embereknek egyaránt. Szerintünk nagyon aranyos játékokat is készítenek

A játékok újrahasznosított anyagok keverékéből készülnek, és mindegyikben átlagosan 6 újrahasznosított műanyag palackot használnak fel, segítve óceánjainkat tisztán és szeméttől mentesen tartani.

Rendezés:

Keresés