Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jó volt újra köztetek lenni!

Jó volt újra köztetek lenni!

Májusban kétszer is találkozhattatok velünk és a termékeinkkel. Nagyon szeretjük a tavaszt, mert ilyenkor kibújhatunk a csigaházból, és sok-sok embernek mutatkozhatunk be egy-egy eseményen. Természetesen online is igyekszünk emberközeli kiszolgálást nyújtani, de az sosem lesz olyan, mint amikor vicces történeteket meséltek nekünk, megsimogathatjuk a kutyáitokat, vagy egyszerűen csak elsétáltok mellettünk, és már abból tudjuk, hogy ugyanaz fontos nektek, mint nekünk.

A BecoPets Magyarország online hivatalosan ebben a hónapban indult el úgy igazán, és nagyon örülünk, hogy ennyire kedvező a fogadtatás. Annak meg még inkább, hogy nemcsak a webáruházban, a Facebookon, az Instagrammon, hanem két szuper délelőtt/délután keretein belül is találkozhattunk sokatokkal.

Jó látni a közös célt

Fantasztikus érzés olyan gazdikkal beszélgetni, akiknek ugyanaz fontos, mint nekünk. Az pedig egy valódi csoda, hogy mindez milyen magától értetődően alakul ki. Aki ott volt a Kutyabarát napon, az láthatta, hogy a standunk az első perctől az utolsóig tele volt pozitív energiával. Arra a néhány órára mindenki elfelejtette a hétköznapi gondokat, lemosta magáról a rutint, és tényleg értékes, közös perceket töltött a négylábújával/négylábúival. És talán ez a mi igazán nagy közös célunk. Mert talán sosem volt erre akkora szükségünk, mint most. Arra, hogy pár óra erejéig elengedjünk mindent, és tényleg csak a pillanatnak éljünk. Nem szégyen kimondani. Roppant nagy szükségünk van a kutyákban ösztönösen meglévő bölcsességre és kristálytiszta örömre.

Két élménydús kutyabarát szombat

A Kutyabarát napon szerencsére nagyon jó volt az idő, ezért sokan kilátogattatok hozzánk, és hatalmas kóstoltatós partit rendeztünk! Ugyanis magunkkal hoztuk három különböző ízű ökotudatos eledelünket. A kóstoltatás is tartogatott vicces pillanatokat magában. Voltak szemérmesebbek, akik egy-egy szemet vettek csak el, és voltak olyan lelkesek is, akiknél örültünk, hogy a tálak megmaradtak, és nem csúszott le a nagy habzsolásban a táppal együtt.  laugh Azonban a nap végén nem sikerült győztest hirdetnünk, mert a csirkéset, a vaddisznósat és a tőkehalasat is imádták a kutyusok! A játékokkal is hasonlóan jártunk. Vittünk mi mindent! Labdát, figurákat, gumicsontot, és olyan élvezettel rágcsálták őket, hogy jó volt rájuk nézni. 

Aztán az előző hétvégén a Szimpla Kutyán futhattunk össze megint, és bár az idő most nem volt annyira jó, mégis nagyon sokan összegyűltünk ezen a szuper kutyabarát vásáron és pikniken. Ez a szombat délután is nagyon jól sikerült, rengeteget tudtunk beszélgetni, információkat cserélni, vagy éppen csak gyönyörködni a kutyák önfeledt játékában. 

Felsorolni sem lehet, hogy hány fajta és személyiségű négylábú tette tiszteletét nálunk a két nap alatt, de egy közös mindig volt bennük. Nagyon jól érezték magukat, és biztosak vagyunk benne, hogy este kivétel nélkül mindenki boldogan (kutya és gazdája) gyorsan az ágyába zuhant. És szerintünk ez a legfontosabb.

Keresés