Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BECO B Minősítésű Vállalat

BECO B Minősítésű Vállalat

"B Corp" Minősítés Megszerzése


3 perc olvasás / bcorp / kötelezettségvállalások

A BECO minősített "B Corp." vállalattá vált. Mindig is magunkénak éreztük azt a fajta felelős üzleti magartást, melyet a "B Corp" minősítés testesít meg. Hálásak vagyunk azért, hogy részesei lehetünk annak a közösségnek, amely közösség tagjai az vállalkozásaikat a jó ügy szolgálatába állítják.

Az üzleti fejlődést szolgáló B Corp minősítés öt kulcsfontosságú területet fed le; irányítás, környezet, közösség, munkavállalók és vevők. Minden minősítésre kerülő vállalkozás pontszámot kap ez egyes területek kezelésének módja alapján, mely később egy háromlépcsős audit után a pontszám ellenőrzésre kerül. Ha több mint 80 pontot szerez, akkor igazoltan megfelel a magas színvonalú követelményeknek. 
 
 
 
 
 
A BECO 85,5 %-os minősítési szintet ért el, ami bőven a 80%-os megfelelőségi szint és messze az áltagos vállalkozások 50,9 %-os pontátlaga felett van.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Amikor egy vállalalat B minősítésü vállalattá válik, csatlakozik azon vállalkozások globális hálózatához, amelyek megfelelnek a legmagasabb társadalmi és környezetvédelmi előírásoknak.
 

Minden "B Corp" cég olyan emberekkel dolgozik, akik elkötelezték magukat amellett, hogy olyan ügyleteket és üzleti modelleket alkalmazzanak a munkájuk során, amely nem csak a befektetők, hanem minden más érintett fél számára is előnyös. Legyen szó saját csapatukról, az ellátási láncukban szereplő gyártók és termelők számára előnyös működésről, vagy termékeik környezetre gyakorolt ​​hatásának korlátozásáról – mindenki a közös cél eléréséért dolgozik.

 

 
Hozzájárultunk az ellátási láncunkban lévő munkakörülmények javulásához, ellensúlyoztuk ökológiai lábnyomunkat, és együttműködtünk néhány hihetetlen ügy megvalósulásában. Fejlesztettük a belső csapatmunkát, illetve megkértük partnereinket, hogy tegyék ugyanezt.
 
Mindezeket  nem csak a B Corp minősítés miatt tettük, de vitathatatlanul segített bennünket az irányok meghatározásában, illetve inspirációként szolgált.  Szóval, mi is lehetne jobb módja annak, hogy munkánkat elismerjék, mint a nagy, fényes jóváhagyási bélyegük. 
 
half half
 
Az iroda körüli örömtánc, büszke kiáltások, elismerő szavak után visszatérünk a folyamatos fejlődés útjára.
 
Továbbra is dolgozunk a számokon, keressük a lehetőségeket hogyan változtassunk módszereinken és tűzünk ki célokat magunk elé. Ugyanakkor a lehető legjobb termékek beszerzésén dolgozunk, és arra fogunk összpontosítani, hogy a lehető legtöbb farokcsóválást érjük el.
 
NB: Rufus (a fenti képen látható spániel) a valóságban jobban izgult, de szerencsére szeret pózolni. 

Keresés