Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Beco Strapabíró húzogatós gumis játék - Zöld

Ár:
7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
  • Természetes Gumi

  • Szuper erős és strapabíró

  • Tartóssági Garanciával 

Ismered, mikor a kutya belekapaszkodik a játékba és nyakból, lábból, egész testből el akar húzni?! Ezzel a természetes gumiból készült játék a húzogatós játékok közül a mester szint. A mindkét végén lévő, textúrált fogantyúk erős fogást biztosítanak. A gumi rugalmassága tompítja a kutya húzóerejének, rángatásának erősségét. Kíméletes, mégis szuper erős! 


  •     Mérete: 21.9 x 14.9 x 2.8cm

Elérhetőség: Raktáron
Szín
Zöld
Menny.:db

Leírás

FENNTARTHATÓ ALAPANYAG

KENDER    A kender egy sűrűn növekvő intenzív faj, így termesztésével értékes szántóföld takarítható meg más növények számára.  Megsodorva strapabíró kötelet alkot.

A gumifák törzséből fenntartható módon
kinyert természetes gumi erőssége és természetes
rugalmassága teszi egyedülállóvá ezt a  kutyajátékot.

Információk tudatos vásárlóknak:

A gumifák törzséből fenntartható módon kinyert természetes gumi a teremtés tökéletességét hordozza magában. Erőssége és természetes rugalmassága teszi egyedülálló kutyajátékká. 

Itt a huza-vona ideje: Rugalmas természetes gumiból készült, mindkét végén texturált fogantyúval, ez a játék csökkenti a kötélhúzó partnered által okozott tégelyeket és rázkódásokat, miközben jobb és erősebb fogást biztosít. Kész, stabil, kötélhúzás! Nézzük meg, ki a legjobb kutya.
 

A természet legjava: A gumifák törzséből kinyert természetes gumi a természet igazi kincse. Kemény, strapabíró és ruganyos, így tökéletes alapanyaga kutyajátékainknak.


Mérete: 21.9 x 14.9 x 2.8cm

Ne feledje, hogy kedvence biztonsága az Ön felelőssége. Mindig olyan terméket válasszon, amely megfelelő méretű és funkcionalitású kedvence habitusához. Miközben játékainkat erősre és tartósra tervezzük, egyetlen játék sem elpusztíthatatlan. Kérjük, figyelje kedvencét játék közben, és azonnal hagyja abba a játék használatát, ha sérülés vagy elhasználódás jeleit mutatja. Kérjük, azonnal forduljon állatorvoshoz, ha kedvence lenyeli a termék bármely részét. Nem gyerekeknek készült.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés